Екип
........................................................................................................................
За безпроблемно и навременно изпълнение на поетите от нас ангажименти ние разполагаме със строго профилиран персонал в грубото строителство и довършителните работи.
История
ЗА КОНТАКТИ
Превръщаме мечтите в реалност
НАЧАЛО
ПАРТНЬОРИ
УСЛУГИ
  >>  СЕРТИФИКАТИ  
  >> повече 
Довършителни работи - комплекс "Стоун хил", Виница
Реконструкция - нощен клуб "Глазур" ул. "Баба Рада" №6
Топло и хидроизолация - жилищна кооперация ул. "Бяла мура" №2


Реконструкция - клуб "Планета Пайнер" гр. Габрово


>> ОБЕКТИ 
  >> повече 
"От всички думи най-печалните са: А можеше..."
Кърт Вонегът

За това решихме да впрегнем сили, опит и желание и да сътворим това, за което дълги години сме мечтали: фирма от сплотен и опитен екип. Фирма родена от страстта на двама ентусиасти, търсещи качество и съвършенство. В продължение на осем години се лутахме и търсихме това от което имахме нужда. Опитвахме се да го създадем там където вече имаше друг ред и разбиране за нещата.
И така през 2008 год. създадохме "ВИП Билдингс" ООД. Фирма, която да създава красота и уют и да докаже, че и у нас има добър бизнес и работата може да доставя удоволствие. Фирма с отговорно отношение към клиентите и служителите си.

Сформираният екип от опитни специалисти в областта на строителството, мениджмънта и икономиката работи за стабилното развитие на фирмата в днешната трудна икономическа обстановка. Адаптивността, гъвкавостта и способността ни да предлагаме цялостни и разнообразни решения е в основата на успеха на  нашата фирма. Основен приоритет за нас са лоялността и коректното поведение към всички наши клиенти, които вече са се убедили, че могат да разчитат на нашите услуги във всеки един момент.

  >> екип 
  >> обратно 
office@vipbuildings.eu
  >>  СЕРТИФИКАТИ